Tanden bleken in Amsterdam

Laat uw tanden bij ons bleken voor een stralende witte glimlach.

Neem direct contact op.





  Een stralend witte glimlach

  Wie droomt er nu niet van een prachtige witte glimlach? Niet alleen de gezondheid en de functionaliteit van uw gebit zijn belangrijk, ook het uiterlijk van uw gebit verdiend aandacht. Want uw gebit is tenslotte één van de eerste dingen die in het oog springt wanneer u iemand ontmoet.

  Helaas worden tanden met het verloop van tijd vaak wat doffer of wat geler. Dit komt doordat wij allerlei voeding en dranken binnenkrijgen die de tanden laten verkleuren.

  Wanneer u besluit dat u wittere tanden wilt, dan kunnen wij dit voor u doen door uw tanden te bleken. Dit doen wij met 100% veilige middelen die uw gebit niet aantasten.

  Tanden bleken

  Neem direct contact op.





   Tanden bleken

   Witte tanden door tanden te bleken

   Het klinkt heel eenvoudig, even de tanden laten bleken. Maar het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Want u wilt niet alleen een witter gebit, u wilt ook dat de gezondheid van uw gebit en mond niet worden aangetast.

   Om die reden gaan wij heel zorgvuldig te werk. We werken met middelen van White Dental Beauty, die wereldwijd toonaangevend zijn op dit gebied. Hiermee kunnen we zelfs ernstig verkleurde gebitten bleken, op een geheel veilige manier.

   Tanden bleken

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.