Spoed-behandelingen

Heeft u een spoedeisende pijnklacht? Dan kunt u bij ons terecht binnen onze openingstijden. Onze tandartsen staan voor u klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van acute pijn en bij spoed. Om een afspraak te maken voor het laten behandelen van een pijnklacht, willen wij u vragen om ons te bellen.

Neem direct contact op.

  Wanneer is er sprake van een spoedgeval?

  Wij krijgen wel eens de vraag wanneer er sprake is van een spoedgeval. U bepaalt natuurlijk in eerste instantie zelf of er sprake is van spoed. Indien u twijfelt, kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen zodat wij samen met u een inschatting kunnen maken van de noodzaak tot behandeling. Hieronder staan een aantal situaties waarin spoedeisende zorg noodzakelijk is. Heeft u één van deze symptomen of klachten? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Voor acute spoedgevallen kunt u altijd dezelfde dag terecht en in veel andere gevallen kunt u binnen 48 uur terecht.

  Minder Urgente Spoedbehandelingen

  Uitgevallen of losse kroon
  Uitgevallen of losse vulling
  Uitgevallen of losse brug
  Te hoge kroon of vulling
  Afgevallen, losgekomen of beschadigde facings

  Urgente Spoedbehandelingen

  Kiespijn of tandpijn
  Zenuwpijn of wortelpijn
  Pijn na trekken van een tand of kies
  Tandvleesontsteking
  Bloedend tandvlees
  Afgebroken of gebarstend tand of kies
  (Aanhoudende) pijn aan kaakgewrichten

  Acute Spoedbehandelingen (Trauma)

  Uitgevallen tand of kies
  Afgebroken tand of kies
  Losse tand of kies
  Uitgeslagen tand of kies
  Hevige pijn in geval van kiespijn of tandpijn
  Bloeding / nabloeding na trekken van tand of kies
  Opgezwollen wang door ontsteking
  Tandabces of wortelabces met/zonder ontsteking
  Tandvleesabces met/zonder ontsteking

  Kosten voor een spoedbehandeling

  De kosten voor spoedbehandelingen zijn gelijk aan de kosten voor een normale behandeling. Spoedbehandelingen worden op dezelfde manier vergoed door uw zorgverzekeraar als uw normale behandelingen bij de tandarts.

  Intake

  Wilt u graag patiënt bij ons worden? U bent van harte welkom! Wij hebben geen wachtlijst en nemen altijd nieuwe patiënten aan. Bij uw eerste afspraak zullen wij een uitgebreide intake doen. Zo kunnen wij u, en u ons beter beter kennen en kunnen wij uw wensen en (mond)gezondheid goed in kaart brengen. We vragen u om de gegevens van uw vorige tandarts op te vragen en naar ons door te laten sturen. Indien nodig maken we nieuwe röntgenfoto’s en doen we verder onderzoek bij u. Zo creëren we een zo goed mogelijk overzicht om u een (behandel)plan voor te kunnen stellen en als het nodig is plannen we uw eerste afspraak in.

  Neem direct contact op.

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.