Spalkje plaatsen of rechtzetten

Wanneer u een recht gebit heeft, dan wilt u dat dit zo blijft. Door een spalkje te plaatsen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw tanden recht blijven staan.

Neem direct contact op.

  Behoud uw rechte tanden met een spalkje

  Wanneer u een beugel heeft gehad, zoals bijvoorbeeld onze onzichtbare Invisalign, dan heeft u na het traject een prachtig recht gebit.

  Vanzelfsprekend wilt u dat dit zo blijft. Om ervoor te zorgen dat uw tanden recht blijven staan, plaatsen wij een spalkje. Dit spalkje plaatsen wij achter uw tanden, waardoor u niets zult merken van het spalkje.

  Het spalkje is een dun ijzeren draadje, dat wij achter uw hoektanden van de bovenkaak of onderkaak plaatsen. Hierdoor blijven de tanden recht zitten en heeft u uw leven lang plezier van uw mooie gebit. U draagt het spalkje de rest van uw leven, maar gelukkig merkt u hier helemaal niets van en kunt u het spalkje eenvoudig schoonhouden.

  Spalkje

  Neem direct contact op.

   Spalkje

   Wij kunnen ook uw spalkje weer vastzetten

   Soms komt het voor dat een spalkje loskomt. In dit geval is het verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen het spalkje dan weer terugplaatsen, zodat uw tanden niet gaan verschuiven.

   Wanneer we dit tijdig doen, dan heeft het losraken geen effect op de stand van u gebit.

   Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of het spalkje helemaal goed zit of wanneer u vragen heeft over het schoonhouden van het spalkje.

   Spalkje

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.