Gebitsreiniging en tandvlees- behandelingen

Heeft u last van bloedend of pijnlijk tandvlees? Dan kan het zo zijn dat uw tandvlees ontstoken is. Wij helpen u graag om uw tandvlees weer gezond te krijgen, zodat u geen last meer heeft van klachten zoals pijn of een slechte adem.

Neem direct contact op.

  Gezond tandvlees

  De gezondheid van uw gebit en uw mond gaat om veel meer dan alleen uw tanden en kiezen. Uw tandvlees speelt hierbij ook een heel belangrijke rol.

  Gezond tandvlees is namelijk roze, stevig en niet pijnlijk. Helaas verkeert het tandvlees bij veel mensen niet in goede conditie. Binnen ons specialisme parodontologie richten wij ons op deze klachten van het tandvlees.

  Wij helpen u om uw tandvlees weer in goede conditie te krijgen. Hierdoor heeft u geen pijn, bloedingen of slechte adem meer. Daarnaast vormt gezond tandvlees de ideale basis voor uw tanden en kiezen.

  Parodontologische zorg

  Neem direct contact op.

   Parodontologische zorg

   Hoe kunnen wij u helpen met tandvleesklachten?

   Ontstoken tandvlees (gingivitis) is met de juiste zorg goed te behandelen. We starten met een goede reiniging van het gebit. Hiermee verwijderen wij tandsteen en tandplaque. Dit is namelijk de voedingsbodem voor de bacteriën die de ontsteking veroorzaken.

   Wanneer de ontsteking al verder gevorderd is (parodontitis), dan kan het zijn dat wij grondiger te werk moeten gaan om de ontsteking volledig te verwijderen.

   Wanneer de ontsteking is verdwenen, dan kan het tandvlees weer herstellen en weer strak rondom de tanden komen te liggen. Vanzelfsprekend is het vanaf dat moment heel belangrijk om te voorkomen dat de ontsteking terug kan keren. Wij helpen u hierbij door u regelmatig te voorzien van advies of extra reiniging van het gebit.

   Parodontologische zorg

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.