Onzichtbare beugels

Wij helpen u graag bij het krijgen van mooie, rechte tanden. Met onzichtbare beugels kunnen we uw tanden weer prachtig laten staan.

Neem direct contact op.

  Rechte tanden met onzichtbare beugels

  De tandarts is er al lang niet meer alleen om gaatjes te vullen. Wij kunnen u ook helpen bij rechtzetten van u gebit.

  Omdat veel mensen niet met een zichtbare beugel willen lopen, bieden wij een heel mooi alternatief van de onzichtbare beugel. Deze beugel geeft dezelfde resultaten, maar is niet zichtbaar. U kunt de beugels zelfs uitnemen tijdens het eten en tandenpoetsen zodat u uw gebit goed schoon kunt houden.

  Wanneer de beugels ook nog eens worden gecombineerd met het bleken van de tanden, dan heeft u na het traject weer een prachtige brede, regelmatige, witte glimlach.

  Onzichtbare beugel

  Neem direct contact op.

   Onzichtbare beugel

   Hoe kunnen wij u helpen met onzichtbare beugels?

   Met onze clear aligners (onzichtbare beugels) van o.a. Invisalign en Dr Smile kunnen wij uw tanden weer in de gewenste stand brengen.

   U komt hiervoor naar onze praktijk waarbij wij een afdruk van u gebit maken en hierbij een inschatting maken van de duur en de kosten van het traject. Hierbij kunnen wij u ook een goede inschatting geven van hoe uw resultaat zal worden!

   Vervolgens maken wij voor u de onzichtbare beugels op maat. Deze wisselt u iedere twee weken, zodat uw tanden steeds iets rechter komen te staan.

   U kunt de beugels uitnemen wanneer u gaat eten of uw tanden gaat poetsen, waardoor u uw gebit goed schoon kunt houden. Na het traject plaatsen we een spalkje om uw tanden in de goede positie te houden, zodat u uw mooie glimlach ook blijft houden.

   We kunnen het traject nog afmaken door ook uw tanden te bleken zodat u niet alleen prachtige rechte tanden, maar ook een wit gebit heeft.

   Onzichtbare beugel

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.