Mondhygiëniste & gebitsreiniging in Amsterdam

Wij helpen u graag aan een schoon en gezond gebit.

Neem direct contact op.

  Mondhygiëne en gebitsreiniging

  Een gezond gebit, is allereerst een schoon gebit. Het schoonmaken van de tanden zorgt er niet alleen voor dat uw gebit er netjes uit ziet. Uw tanden en kiezen zijn ook veel minder vatbaar voor schade en bederf wanneer deze goed zijn.

  De basis van dit schoonmaken bestaat uit goed poetsen en regelmatig flossen. Er is meer wat u kunt doen om uw gebit in goede staat te houden. Onze mondhygiënisten kunnen uw gebit nog grondiger reinigen, door ook tandplaque te verwijderen of delen van het gebit te polijsten.

  Door regelmatig een mondhygiënist te bezoeken heeft u een veel kleinere kans op tandbederf of klachten van uw tandvlees.

  mondhygieniste

  Neem direct contact op.

   Mondygiene gebitsreiniging

   Hoe helpen wij u tijdens een gebitsreiniging?

   Het bezoek aan onze mondhygiënist staat in het teken van preventie van gebitsklachten. Dit betekent dat uw gebit wordt gecontroleerd en gereinigd zodat bijvoorbeeld bacteriën geen kans krijgen zich in groten getale op uw gebit te vestigen.

   Dit doet de mondhygiënist door tandsteen en tandplaque te verwijderen, ook op plaatsen waar u zelf niet goed bijkomt. Dit kan bijvoorbeeld een diepere reiniging zijn onder het tandvlees, om ervoor te zorgen dat er daar geen ontsteking ontstaat.

   Wij doen dit onder andere met onze Airflow Profylaxis Master, hiermee kunnen wij pijnloos en grondig tandsteen verwijderen.

   Naast grondig schoonmaken, kan uw gebit ook extra worden beschermd door oppervlaktes te polijsten, zodat hier minder bacteriën aan kunnen hechten. Of door het sealen van diepe groeven om hier hechting van bacteriën te voorkomen.

   Een bezoek aan de mondhygiënist is daarom van harte aan te bevelen aan iedereen die klachten aan zijn gebit wil voorkomen.

   Mondygiene gebitsreiniging

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.