Knarsgebitje tegen knarsetanden

Veel mensen knarsen bewust of onbewust met hun tanden. Dit is schadelijk voor uw gebit. Met een knarsgebitje beschermen wij uw tanden en kiezen.

Neem direct contact op.

  Knarsgebitjes ter bescherming van uw gebit

  Veel mensen knarsen tijdens hun slaap met hun tanden zonder dat ze dit weten. Wanneer u last heeft van een pijnlijke kaak, of zelfs hoofdpijn/nekpijn, dan kan dit komen doordat u knarst met uw tanden.

  Vaak is het tandenknarsen een gevolg van stress en gaat het vanzelf over. Soms blijft het knarsetanden echter langer aanwezig en dit kan schadelijk zijn voor uw gebit. Het knarsen kan de glazuurlaag beschadigen waardoor uw tanden kwetsbaar worden.

  Met een knarsgebitje voorkomen we schade aan uw tanden. Dit gebitje doet u ’s nachts in, waardoor uw gebit tijdens de nacht beschermt is tegen knarsetanden. Een knarsgebitje kan zowel bij volwassenen als bij kinderen worden aangemeten.

  Knarsgebitje knarsetanden

  Neem direct contact op.

   Knarsgebitje knarsetanden

   Hoe helpen wij u met een knarsgebitje?

   Knarsgebitjes zijn overal te koop, maar de kwaliteit varieert heel sterk. Bij onze praktijk maken wij de gebitjes op maat. Dit betekent dat deze exact op uw gebit passen en hierdoor bieden de bitjes een betere bescherming dan knarsgebitjes die niet 100% aansluiten op uw gebit.

   Doordat het knarsgebitje precies op uw tanden aansluit, blijft het gedurende de nacht goed op zijn plaats zitten en heeft u geen last van het gebitje.

   Wij vinden het belangrijk dat een knarsgebitje comfortabel is. Om die reden is er bij de door ons aangemeten knarsgebitjes geen enkele verstoring van de ademhaling en zijn de bitjes geurloos en smaakloos. U heeft dus geen enkele last van het knarsgebitje.

   Op deze manier beschermt ons knarsgebitje uw tanden, zonder dat u hier hinder van ondervindt.

   Knarsgebitje knarsetanden

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.