Intake.

Wilt u graag patiënt bij ons worden?

U bent van harte welkom! Wij hebben geen wachtlijst en nemen altijd nieuwe patiënten aan. Bij uw eerste afspraak zullen wij een uitgebreide intake doen. Zo kunnen wij u, en u ons beter beter kennen en kunnen wij uw wensen en (mond)gezondheid goed in kaart brengen. We vragen u om de gegevens van uw vorige tandarts op te vragen en naar ons door te laten sturen. Indien nodig maken we nieuwe röntgenfoto’s en doen we verder onderzoek bij u. Zo creëren we een zo goed mogelijk overzicht om u een (behandel)plan voor te kunnen stellen en als het nodig is plannen we uw eerste afspraak in.

Jesper

Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

Mascha

Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

Angst voor de tandarts?

Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.