Composiet vullingen

Er zijn verschillende manieren om gaatjes (cariës) te vullen. Wij kunnen u helpen met een composiet vulling. Deze tandkleurige vulling gaat lang mee en is in één bezoek aan te brengen.

Neem direct contact op.

  Witte composiet vullingen bij gaatjes

  Wanneer er schade is aan uw tanden of kiezen, dan noemen wij dit cariës. Dit betekent tandbederf en staat ook bekend als “gaatjes”.

  Bij deze zogenoemde gaatjes is er sprake van schade aan de harde buitenkant van tanden of kiezen. Het glazuur is beschadigd door bacteriën, waardoor de tand of kies kwetsbaar wordt voor verdere schade.

  Hoe eerder de cariës wordt verholpen, hoe minder schade er is. Wanneer u regelmatig uw gebit laat controleren kunnen wij veel schade voorkomen. Wanneer er toch sprake van tandbederf is, dan kunnen wij met composiet vullingen het glazuur van de tand of kies weer repareren.

  Composiet

  Neem direct contact op.

   composiet vullingen

   Hoe kunnen wij u helpen met composiet vullingen?

   Wanneer er sprake is van schade aan uw tanden of kiezen door tandbederf, dan kunnen we dit met composiet vullingen weer herstellen.

   Omdat composiet vullingen in de kleur van uw tanden/ kiezen kunnen worden aangebracht, zijn de vullingen niet zichtbaar. Het aanbrengen van de vullingen is een ingreep die niet pijnlijk is. Dit komt doordat we de regio goed kunnen verdoven en de behandeling kan binnen één bezoek worden gedaan.

   Met de vullingen is de harde beschermingslaag van uw tanden/kiezen weer hersteld en kunt u direct weer alles klachtenvrij eten en drinken.

   composiet vullingen

   Jesper

   Ik kom al 5 jaar bij Dijkstra & De Wet. Lesha is altijd erg vriendelijk en weet mij altijd goed op mijn gemak te stellen. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

   Mascha

   Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts. Na jaren geen controle te hebben gedaan ben ik binnengekomen met een gebit waarvan ik dacht dat dit niet meer te redden was. Dijkstra & De Wet hebben mijn eigen gebit weten te behouden en weer gezond en pijnloos gemaakt.

   Angst voor de tandarts?

   Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.